fredag den 17. januar 2014

Nytårsaften i Spisesal

En tradition i fællesskabet er den fælles nytårsfejring, hvor vi alle kan invitere gæster. Det er en fest vi lige præcis kan få plads til i Spisesalen, når vi rykker tæt sammen. I det ene hjørne er der stillet op til livemusik. De tilstødende lokaler er: Børnebar i børnehaven og Voksenbar + storskærm til Dronningen i dagligstuen. Rygerummet var i år flyttet til Billardrummet.

Under maden stillede 2 kor op. Vi hørte "De gratis glæder" og "Russisk Bjørnevise". Efter maden sang børnene 2 julekalender sange. Lea på 10 år var modig og havde indøvet en af sine egne sange med voksenbandet. Herefter spillede vi Toustrup klassikeren "Nu skal vi alle sammen danse", hvor hvert vers ender med, at nogle skal gå ind i midten af rundkredsen og danse: "alle dem med - hår på brystet", "bare fødder", "født i fiskens tegn", "som har første nytårsfest på TM" o.s.v.
 Det var en tryg og hyggelig aften, hvor selv de børn, der er bange for fyrværkeri, havde det godt - og dermed også deres forældre. Festen starter allerede om formiddagen, fordi vi alle er i gang med forberedelser sammen med hinanden og vores gæster - Nogle laver mad, andre stiller borde op, pynter, forbereder bar, øver sange, forbereder quiz om året der gik o.s.v.