onsdag den 13. februar 2013

Rul i Risbjerg

Risbjerg er Toustrup Marks festsal, som i hverdagen bliver brugt af børnene til indendørs sport og leg efter aftensmaden. Trægulvet er specielt velegnet til at rulle på, hvilket har været et hit til flere børnefødselsdage, hvor skoleklassen har været inviteret ud. På denne video er det Ivar, der øver sine Xlider moves.

 


I Risbjerg er der 70'er glasmosaik, solid bar og en stor pejs. En dør fører ud til opbevaringsrum, hvor vi har runde borde og stole + andet festudstyr. Fra Risbjerg er der dør ud til sydvendt terrasse, som kigger ud over fodboldbanen, hestefolden og vores vandhul med ø. På terrassen kan vi tænde en stor grill og holde båltale når det er Skt. Hans. Senest blev her slået katten af tønden til Fastelavn 2013.

De hvide kasser som ligger på gulvet er en scene vi bygger op, når der til vores fester er live-musik. Kasserne bliver også brugt af børnene til at bygge forhindringer og hop til deres lege og til borde når de holder børne-loppemarked. Her skifter masser af legetøj og film hænder.