søndag den 6. maj 2012

Indstemning

Pr. 1. august har vi to ledige lejligheder i fællesskabet. Begge familier flytter pga. arbejde i henholdsvis København og Ålborg.

Det er næsten to år siden vi sidst stemte en ny beboer ind i fællesskabet, og det er et godt tegn for et fællesskab, men ærgerligt for de der ønsker at flytte hertil. Det er ellers helt normalt med udskiftning på 1-2 husstande om året ud af de 24.

Det er vigtigt for os, at det ikke er for dyrt at blive en del af fællesskabet og også vigtigt, at det er enkelt at flytte herfra - I dag koster en andel ca. 39.000 pr. voksen. Det er penge, som man får udbetalt når man flytter igen. Der er 3 måneders opsigelse.

I denne omgang har vi 9 hold ansøgere til de 2 lejligheder. Det er rigtig fint, da næsten alle har kendt til Toustrup Mark gennem længere tid. Det er dejligt, for os der bor her, at vide, at ansøgere har taget valget på et velfunderet grundlag.

Efter samtaler vil 2 hold blive valgt på Beboermøde ved afstemning. Det er et tilvalg af nogle og ikke et fravalg. Alle opfordres til at bevare deres status som ansøgere, da chancerne stiger for hver gang, man har vist sin interesse. Det forekommer at beboere er stemt ind fjerde gang de søger.