tirsdag den 5. juli 2011

Sommerferie

I juli måned er der lukket ned for fællesspisningen - Toustrup Mark går i sommerferie-mode. Der er nu lidt mere stille på fællesområderne, da flere er hjemmefra på ferie. Det er populært med badeture til Knuds Sø, når solen skinner. En del telte popper også op i haverne, hvor børnene overnatter.

På onsdag er der en afskedsmiddag for de to tyske Navere, som har arbejdet på vores tage de sidste 7 måneder. Ugen efter er der en arbejdsuge, hvor dem der er hjemme har planlagt at samles om at bygge en overdækket tørreplads udenfor vores vaskehus. Træ er købt ind og der hænger tegninger i spisesalen. Der hænger også tegninger til en fælles sol-terasse i Løvegård, som kan laves ved at fjerne en bygning, der ikke længere bliver brugt til private opbevaringsrum. VU (vedligeholds udvalget) har desuden indkøbt hvid oliemaling, så vi hver især kan vedligeholde vores vinduer.


I morges var min datter sur, da hun gik ud i Storegård. Humøret blev dog straks bedre, da hun mødte Kari, som tilbød en tur i hendes nye brugte bil med foldetag. På de lange sommerferiedage, ser man virkelig hvordan børnene har glæde af ikke at hænge på deres forældre hele tiden.