tirsdag den 21. december 2010

De tre klubber

I fællesskabet er der tre klubber, som beboerne kan vælge at være medlem af: det Kreative Værksted, Musikrummet og Hesteklubben.

På det Kreative Værksted har nogle af de voksne en plads hvor de arbejder med ler, malerier og tekstiltryk. Børnene kigger af og til forbi - især de to drejebænke var populære, da Værkstedet for nylig inviterede til Åbent Hus. De mindre børn har tidligere lavet tegninger af sig selv og et fantasi-dyr til et stort maleri, som hænger i vores spisesal.


Hesteklubben har på kort tid samlet en flok på 4 islændere - til stor glæde for især pigerne.

Jeg har brugt musikrummet op til fester, hvor vi har samlets om at øve sange til at spille samme aften. Jeg har også øvet med bands jeg skulle ud at spille med - desoto caucus og Klondyke. Min søn på 11 år har fået kørekort til at gå over og spille trommer på egen hånd.

Det sidste halve år har vi været en gruppe, der har mødtes tirsdags aftener. Det har været en sangskriver workshop, hvor flere har skiftedes til at tage en sang med, som vi så har arrangeret i fællesskab. Denne grupppe har indtil videre spillet originalmusik til 2 fester.

Aktiviteter i musikrummet giver stemning til vaskerummet, som ligger lige ved siden af. Af og til er der publikummer, der kigger ind når man øver. Vi har også afholdt koncert i rummet. Senest med Islandske Dísa og danske Mads Mouritz der spillede i Musikrummet som del af turné for at præsentere projektet Song For Wendy.